Iedere vrouw voelt zich zelfverzekerder als ze de juiste keuzes maakt rondom haar stijl. Haar, make-up en kleding; het zegt veel over wie je bent. Soms mag het een beetje meer of juist minder zijn. Tijdens ons persoonlijk advies/workshops leren we onze klanten welke stijl kapsel of make-up bij hen past. We gaan samen aan de slag om ieders mooie punten te accentueren. We geven veel handige tips, nieuwe inspiratie en verrassende inzichten.  

HAIRSTYLING ADVIES/WORKSHOP

Misschien herken je het wel.. je ziet iets leuks, je wilt dit met je eigen haar of bij een ander kunnen maken maar krijgt het zelf niet voor elkaar. Dan ben je bij Team Looks aan het juiste adres! Wij helpen je graag een handje op weg. Of het nu gaat om persoonlijk advies, een workshop voor moeder dochter of een vrijgezellenfeest met je vriendinnen, wij passen het persoonlijk advies/workshop aan op jouw/jullie wensen!

Wat leer je tijdens een persoonlijk advies/workshop hairstyling?

We geven je kennis en inzicht van de te gebruiken stylings producten van Maria Nila.
We leren je hoe je volume in het haar kunt creëren op verschillende manieren met meerdere technieken.
Je krijgt instructies over het gebruik van stijl/krultangen en gaat hier zelf mee aan de slag.
Je leert verschillende kapsels bij jezelf of een ander maken aan de hand van eigen voorbeelden of door ons geadviseerde kapsels.

MAKE-UP ADVIES/WORKSHOP

Wil je graag leren hoe je de perfecte make-up look aanbrengt? Een look die helemaal bij jou past? Dan kunnen wij je zeker leren! Wij passen het advies/workshop aan op jouw wensen/niveau. Tijdens het make-upadvies/workshop neem je een kijkje in de wereld van visagie. Je krijgt leuke tips en tricks en je leert hoe je sterke punten kunt accentueren en juist je zwakke punten kunt verbergen. Na het make-upadvies/workshop ben je in staat om met de aangeleerde technieken een snel en schitterend resultaat te behalen.

Wat leer je tijdens een make-up advies/workshop?

Een korte introductie en uitleg over producten Bellápierre
Theorie en praktijk reiniging en dagverzorging
Theorie en praktijk camoufleren en bb cream/foundation
Theorie en praktijk blush, highlights en shape.
Theorie en praktijk ogen, wimpers, wenkbrauwen en lippen
Je maakt tijdens het make-upadvies/workshop gebruik van de professionele make-up en materialen van Team Looks.

Kortom, we gaan samen aan de slag om ieders mooie punten te accentueren. We geven veel handige tips, nieuwe inspiratie en verrassende inzichten. Iedere vrouw loopt de deur uit met haar ultieme look. Interactief, leerzaam en gezellig!