VOOR DE ALLERMOOISTE VERSIE VAN JEZELF

Je huwelijk moet precies zijn zoals jij hem in gedachten hebt: een droombruiloft met jou als stralend middelpunt. De hele dag. Of je nu gaat voor een klassieke of nonchalante look; wij maken jouw droomversie van jezelf werkelijkheid. 

EEN DROOMDAG

Van een klassieke knot of een nonchalante vlecht tot een excentriek kapsel en bijbehorende visagie; wij maken het waar. Als wij maar zien dat jij je er geweldig bij voelt en op geheel eigen wijze kunt stralen.

 Je haar en make-up blijven de hele dag stevig zitten, zodat jij je niet druk hoeft te maken om je uiterlijk, maar volop kunt genieten. En nog een voordeel? Je hebt maar één persoon nodig voor zowel je hairstyling als visagie. Voor jou, maar ook voor je gasten. Bij grote groepen boek je ons gewoon samen. Dat geeft rust.

Proefsessie

Tijdens een proefsessie die we ongeveer een maand voor je trouwdag afspreken in onze salon bespreken we jouw ideeën en voorzien we je van eerlijk advies. Tijdens de proefsessie nemen we de tijd om je de aandacht te geven die je verdient. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent. We maken aantekeningen en foto’s zodat wij op de Big Day jouw verwachtingen overtreffen. Een bad hairday komt in ons woordenboek niet voor! 

HAIREXTENSIONS EN WIMPERVERLENGING

Indien gewenst maken wij gebruik van hairextentions, haaraccessoires en wimperverlenging voor net dat beetje extra.

De hairextensions die we gebruiken  zijn kwalitatief hoogwaardige clip-in hairextensions, gemaakt van 100% echt haar. Je huurt deze voor een dag en stuurt ze na gebruik retour. 

De wimperverlening zijn losse wimperplukjes die een dag blijven zitten en zorgen voor een extra glamoureuze oogopslag.

 

THE BIG DAY

Een paar dagen voor de grote dag nemen we nog even contact met je op om de details een laatste keer door te spreken. Zo ben jij gegarandeerd van een topdag! Op de dag zelf zijn we er op het afgesproken tijdstip. Ontspannen gaan we aan de slag waarbij wij precies aanvoelen wat jij als bruid in spé nodig hebt. Een grapje of juist rust, wij passen ons aan jouw behoefte aan. Zo begin jij deze feestelijke dag rustig en vol zelfvertrouwen. Je bent klaar om maximaal te genieten!

Trouwen in het buitenland

Wij reizen graag met jullie mee om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen op jullie trouwdag.
Team Looks heeft al diverse bruiden in het buitenland mogen voorzien van de prachtigste bruidskapsels en bruidsmake-up.
Het grootste voordeel om Team Looks mee te nemen naar jullie trouwlocatie in het buitenland, is dat je voorafgaand aan de bruiloft hier in Nederland bij ons in de salon je proefsessie kan laten verzorgen. Een professional meenemen naar het buitenland welke voldoende kennis in huis heeft zorgt ervoor dat jij als bruid de hele dag zorgeloos kan stralen met jouw droom look.