Klantervaringen

Google 19 november 2023
Ik zeg het niet vaak, maar ik zag er supermooi uit op mijn bruiloft. Echt heel goed gedaan door Eveliene. En gewoon gelijk een gezellige en fijne start in de ochtend, want ze laat je helemaal op je gemak voelen!
Laura de Vries
Google 12 november 2023
Wat een feestje is je trouwdag met Gertrude en Eveliene! Na een super fijne proefsessie een super geslaagd resultaat op de dag zelf! Naast hun expertise brengen ze ook nog een hoop gezelligheid met zich mee. Iedereen zag er prachtig uit!
Bart Layla van Balkom
Google 14 oktober 2023
Ik kreeg Team Looks als tip van een vriendin en daar ben ik super blij mee geweest. Bij zowel de proefsessie als op de dag zelf nam Gertrude alle tijd en ging ze door totdat het perfect was. Alles heeft de hele dag perfect gezeten en ik mezelf dan ook de hele dag een mooie bruid gevoeld! Ook mijn tante en schoonmoeder heeft ze laten stralen die dag. Gertrude heeft een fijne en warme persoonlijkheid waar je je gelijk bij op je gemak voelt! Bij de proefsessie in haar salon voel je je gelijk welkom en was het ook geen probleem als ik iemand meenam. Ze weet wat ze doet en voelt goed aan wat er wel of niet bij je past. Ik zou haar daarom zeker aanraden voor toekomstige bruiden!
Catriona de Goede
Google 12 oktober 2023
Eveliene heeft op mijn trouwdag mijn haar en visagie gedaan. Ze nam rustig de tijd, er was geen haast of stress. Precies wat ik nodig had! Ze heeft het echt zo ontzettend mooi gedaan! Ik voelde me echt prachtig dankzij haar! Ik was er super blij mee! Mijn haar én make-up is écht de héle dag super goed blijven zitten, zo fijn! Dankjewel Eveliene!
Rebecca Streefkerk
Google 17 september 2023
Wat een topper is Eveliene. Ontzettend lief en luistert goed naar je ideeen en neemt de tijd voor je. Ik voelde me echt een prinses! Mijn haar en make up bleven goed zitten. Heel erg bedankt!
Stephanie Kuijpers Wentink
Facebook.com 7 september 2023
Eveliene heeft mijn bruidsvisagie gedaan. De afspraak voor de proef make up was heel erg fijn. er wordt goed meegedacht en opties uitproberen en vergelijken, het kan allemaal! Op de dag zelf was Eveliene een rots in de branding. Dacht mee met alles. mijn dochtertje mocht even 'helpen' met de kwast, die was toen ook weer gelukkig. en bovenal, het aller belangrijkste, mijn make up zag er fantastisch uit, het heeft heel de dag perfect gezeten, dit was precies zoals ik voor ogen had. Hele dikke aanrader dus. Onwijs bedankt Eveliene!
Martine Tas - Hummelman
Google 1 september 2023
Lieve Eef, Wat ben je leuk! Wat heb je mij gerustgesteld, geholpen met het aantrekken van mn jurk en mooi gemaakt! Ik ben je enorm dankbaar voor wie je bent en was op onze bruiloft. Met jou onze mooiste dag beginnen was perfect. We hebben gelachen en samen zenuwachtig gewacht tot the first look :) Mijn haar en makeup waren GE-WEL-DIG!! Zelfs savonds nog, toen ik over de drempel werd getild :) Nogmaals: bedankt! Kus Hill
Hilleke Van Der Hel
Google 4 juni 2023
Meiden jullie zijn toppers! Voor m’n bruiloft ben ik bij Gertrude geweest voor gezichtsbehandelingen en Eveliene heeft m’n haar & visagie verzorgd. Jullie weten precies wat je doet en daardoor kon ik heel relaxt alles loslaten en vooral stralen op onze mooie dag. Super bedankt voor jullie lieve woorden en enthousiasme! Liefs Meike
Meike Schalk-Rietveld
Google 24 mei 2023
Gertrude heeft mijn haar en make-up zo gaaf gedaan. Bij de proefsessie kreeg ik ook wat tips wat heel fijn is. Ze luistert echt naar je wensen en kijkt samen of het kan en geeft advies. Echt een aanrader. Mocht ik nog een keer mn haar willen laten doen dan kies ik haar weer.
Jacolien S.
Google 23 mei 2023
Enorme aanrader! Talent voor de mooiste kapsels en make-up en er wordt zo goed meegedacht wat echt bij je past. Fijn contact. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast kan je bij Team Looks ook terecht voor de fijnste gezichtsbehandelingen. Ook een aanrader! Op mijn bruiloft heeft mijn bruidskapsel en make-up de hele dag goed gezeten, net als bij de daggasten die door Team Looks mooi zijn gemaakt. Echt top!
Lysanne Storm
Google 7 december 2022
Hele fijne, gezellige ervaring gehad bij team looks. proefkapsel 2 keer laten doen, gezien ik toch wat twijfels had over het eerste kapsel na het passen van de jurk. Eveliene keek goed mee wat uiteindelijk het beste paste in de stijl ook van mijn jurk. Op de dag zelf bleef mijn haar en make-up de hele dag goed zitten. Kreeg een leuk tasje mee met de lipstick en een kleine haarlak. Erg tevreden! ze zijn een aanrader!
Lysanne Korporaal
Google 3 december 2022
Gertrude is een fijne schoonheidsspecialist! Sinds ze mijn bruidskapsel en bruidsvisagie twee keer mocht doen, ben ik vaker langs geweest voor kapsels en gezichtsbehandelingen. Het is altijd gezellig en relaxed! Zo'n lief mens, ze maakt het altijd persoonlijk en denkt goed mee! Ook de make-up die ik van haar heb is heel fijn. Ik kom graag terug!
Joanne Vink
Google 22 november 2022
4 jaar geleden zijn Eveline en Gertrude op onze trouwdag geweest om mij als bruid en een aantal daggasten te verzorgen van haar en make-up! Wat zagen we er allemaal prachtig uit en het was enorm gezellig, echt een verwen moment. Sindsdien weet ik Team Looks geregeld te vinden voor een feestkapsel of make-up. Ze zijn enorm professioneel, attent, meedenkend, sociaal en gezellig, dus een absolute aanrader!
Elise Stierman
Google 17 november 2022
Eveliene heeft mijn haar en make-up verzorgd op onze trouwdag. Dit heeft ze ontzettend mooi gedaan en het heeft de hele dag nog perfect gezeten, dus ook party proof ;) Daarnaast was het super gezellig met elkaar en had ik geen betere stylist kunnen wensen!
Laura Van Der Aa
Google 16 november 2022
Eveliene is echt een topper! Zo lief, zachtaardig en meedenkend! Eveliene kwam al bij mijn schoonfamilie en had al eerder mijn haar gedaan, daarom twijfelde ik geen moment om Eveline te vragen voor mijn bruidsmake-up. Zo fijne ervaring weer! Proef make-up geeft ze ook haar ideeën en vertelt ze allemaal wat er mogelijk is! Het is echt een topper! Als het weer nodig is, kom ik heel graag weer terug!
Michelle Lenters-Torn
Google 16 november 2022
Via via ben ik bij Team Looks terecht gekomen om mijn haar en make up te laten doen voor mijn bruiloft 🤩 En ik kan dit iedereen zo aanbevelen! Allereerst de proefsessie gehad en dat was al een hele fijne avond waarbij we een leuke klik hadden en waarbij echt goed geluisterd werd naar wat ik wilde of (bij gebrek aan inspiratie) gaf z mij wat tips en ideeën 😊 Ze (Eveliene) nam uitgebreid de tijd voor mij en ik zat ook helemaal op mijn gemak. Op de dag zelf was het ook super! Ze stelde me op mijn gemak, deed precies wat we hadden afgesproken of, als ik last minute toch net iets anders wilde, kon dit allemaal en was het geen probleem. En zowel mijn haar als make up heeft de hele dag PERFECT gezeten! Van 09:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ‘s nachts 💃🏼 Nogmaals super bedankt voor de topservice en deze bijdrage aan deze onvergetelijke dag (mede dankzij jou) 🤩
Dominique Meijer
Google 10 november 2022
Wanneer ik een bruiloft of feestje heb, weet ik Team Looks te vinden! Zowel Eveliene als Gertrude zijn ontzettend toegankelijk en vriendelijk in contact, waardoor een behandeling of advies heel vertrouwd voelt. Daarnaast ben ik altijd blij met hun eerlijke en goede advies. Zo loop ik stralend rond op een bruiloft of feestje, omdat mijn kapsel en make-up naar mijn wens is, maar ook echt bij mij past (vorm van gezicht, kleur ogen, haardikte, haarkleur etc.).
Iente Noorland
Google 8 november 2022
Gertrude is een topper! Ik kom altijd helemaal ontspannen (en rood :))thuis na een gezichtsbehandeling en waxen. Het is altijd gezellig en ze neemt ook echt de tijd voor je. De producten die gebruikt worden zijn fijn voor je huid. Al met al een gezellige avond waar je nog van opknapt ook!
Karen Metske
Google 8 november 2022
Wat een fijne ervaring! Ik werd ontvangen door Gertrude in haar prachtige salon en voelde me gelijk op mijn gemak. Je merkt aan alles dat Gertrude heel gepassioneerd is, en de fijne kneepjes van het vak kent. Je gaat als nieuw de deur uit! Ik kan iedereen aanraden om eens (of regelmatig) een behandeling te boeken!
gemma Smit
Google 18 oktober 2022
Team looks, Alle complimenten voor Eveliene! Wat een lieve, behulpzame en vakkundige vrouw is dit! Ze heeft me volledig in de watten gelegd, wat begon bij de proef make-up en eindigde op de dag zelf! Ze denkt mee en reikt je alles aan wat je nodig hebt om je die dag prachtig te voelen! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld! Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! 🙏🏻💪🏻 Liefs Shelley
Shelley Van Der Zalm