Klantervaringen

Google 17 september 2023
Wat een topper is Eveliene. Ontzettend lief en luistert goed naar je ideeen en neemt de tijd voor je. Ik voelde me echt een prinses! Mijn haar en make up bleven goed zitten. Heel erg bedankt!
Stephanie Kuijpers Wentink
Facebook.com 7 september 2023
Eveliene heeft mijn bruidsvisagie gedaan. De afspraak voor de proef make up was heel erg fijn. er wordt goed meegedacht en opties uitproberen en vergelijken, het kan allemaal! Op de dag zelf was Eveliene een rots in de branding. Dacht mee met alles. mijn dochtertje mocht even 'helpen' met de kwast, die was toen ook weer gelukkig. en bovenal, het aller belangrijkste, mijn make up zag er fantastisch uit, het heeft heel de dag perfect gezeten, dit was precies zoals ik voor ogen had. Hele dikke aanrader dus. Onwijs bedankt Eveliene!
Martine Tas - Hummelman
Google 1 september 2023
Lieve Eef, Wat ben je leuk! Wat heb je mij gerustgesteld, geholpen met het aantrekken van mn jurk en mooi gemaakt! Ik ben je enorm dankbaar voor wie je bent en was op onze bruiloft. Met jou onze mooiste dag beginnen was perfect. We hebben gelachen en samen zenuwachtig gewacht tot the first look :) Mijn haar en makeup waren GE-WEL-DIG!! Zelfs savonds nog, toen ik over de drempel werd getild :) Nogmaals: bedankt! Kus Hill
Hilleke Van Der Hel
Google 4 juni 2023
Meiden jullie zijn toppers! Voor m’n bruiloft ben ik bij Gertrude geweest voor gezichtsbehandelingen en Eveliene heeft m’n haar & visagie verzorgd. Jullie weten precies wat je doet en daardoor kon ik heel relaxt alles loslaten en vooral stralen op onze mooie dag. Super bedankt voor jullie lieve woorden en enthousiasme! Liefs Meike
Meike Schalk-Rietveld
Google 24 mei 2023
Gertrude heeft mijn haar en make-up zo gaaf gedaan. Bij de proefsessie kreeg ik ook wat tips wat heel fijn is. Ze luistert echt naar je wensen en kijkt samen of het kan en geeft advies. Echt een aanrader. Mocht ik nog een keer mn haar willen laten doen dan kies ik haar weer.
Jacolien S.
Google 23 mei 2023
Enorme aanrader! Talent voor de mooiste kapsels en make-up en er wordt zo goed meegedacht wat echt bij je past. Fijn contact. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast kan je bij Team Looks ook terecht voor de fijnste gezichtsbehandelingen. Ook een aanrader! Op mijn bruiloft heeft mijn bruidskapsel en make-up de hele dag goed gezeten, net als bij de daggasten die door Team Looks mooi zijn gemaakt. Echt top!
Lysanne Storm
Google 7 december 2022
Hele fijne, gezellige ervaring gehad bij team looks. proefkapsel 2 keer laten doen, gezien ik toch wat twijfels had over het eerste kapsel na het passen van de jurk. Eveliene keek goed mee wat uiteindelijk het beste paste in de stijl ook van mijn jurk. Op de dag zelf bleef mijn haar en make-up de hele dag goed zitten. Kreeg een leuk tasje mee met de lipstick en een kleine haarlak. Erg tevreden! ze zijn een aanrader!
Lysanne Korporaal
Google 3 december 2022
Gertrude is een fijne schoonheidsspecialist! Sinds ze mijn bruidskapsel en bruidsvisagie twee keer mocht doen, ben ik vaker langs geweest voor kapsels en gezichtsbehandelingen. Het is altijd gezellig en relaxed! Zo'n lief mens, ze maakt het altijd persoonlijk en denkt goed mee! Ook de make-up die ik van haar heb is heel fijn. Ik kom graag terug!
Joanne Vink
Google 22 november 2022
4 jaar geleden zijn Eveline en Gertrude op onze trouwdag geweest om mij als bruid en een aantal daggasten te verzorgen van haar en make-up! Wat zagen we er allemaal prachtig uit en het was enorm gezellig, echt een verwen moment. Sindsdien weet ik Team Looks geregeld te vinden voor een feestkapsel of make-up. Ze zijn enorm professioneel, attent, meedenkend, sociaal en gezellig, dus een absolute aanrader!
Elise Stierman
Google 17 november 2022
Eveliene heeft mijn haar en make-up verzorgd op onze trouwdag. Dit heeft ze ontzettend mooi gedaan en het heeft de hele dag nog perfect gezeten, dus ook party proof ;) Daarnaast was het super gezellig met elkaar en had ik geen betere stylist kunnen wensen!
Laura Van Der Aa
Google 16 november 2022
Eveliene is echt een topper! Zo lief, zachtaardig en meedenkend! Eveliene kwam al bij mijn schoonfamilie en had al eerder mijn haar gedaan, daarom twijfelde ik geen moment om Eveline te vragen voor mijn bruidsmake-up. Zo fijne ervaring weer! Proef make-up geeft ze ook haar ideeën en vertelt ze allemaal wat er mogelijk is! Het is echt een topper! Als het weer nodig is, kom ik heel graag weer terug!
Michelle Lenters-Torn
Google 16 november 2022
Via via ben ik bij Team Looks terecht gekomen om mijn haar en make up te laten doen voor mijn bruiloft 🤩 En ik kan dit iedereen zo aanbevelen! Allereerst de proefsessie gehad en dat was al een hele fijne avond waarbij we een leuke klik hadden en waarbij echt goed geluisterd werd naar wat ik wilde of (bij gebrek aan inspiratie) gaf z mij wat tips en ideeën 😊 Ze (Eveliene) nam uitgebreid de tijd voor mij en ik zat ook helemaal op mijn gemak. Op de dag zelf was het ook super! Ze stelde me op mijn gemak, deed precies wat we hadden afgesproken of, als ik last minute toch net iets anders wilde, kon dit allemaal en was het geen probleem. En zowel mijn haar als make up heeft de hele dag PERFECT gezeten! Van 09:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ‘s nachts 💃🏼 Nogmaals super bedankt voor de topservice en deze bijdrage aan deze onvergetelijke dag (mede dankzij jou) 🤩
Dominique Meijer
Google 10 november 2022
Wanneer ik een bruiloft of feestje heb, weet ik Team Looks te vinden! Zowel Eveliene als Gertrude zijn ontzettend toegankelijk en vriendelijk in contact, waardoor een behandeling of advies heel vertrouwd voelt. Daarnaast ben ik altijd blij met hun eerlijke en goede advies. Zo loop ik stralend rond op een bruiloft of feestje, omdat mijn kapsel en make-up naar mijn wens is, maar ook echt bij mij past (vorm van gezicht, kleur ogen, haardikte, haarkleur etc.).
Iente Noorland
Google 8 november 2022
Gertrude is een topper! Ik kom altijd helemaal ontspannen (en rood :))thuis na een gezichtsbehandeling en waxen. Het is altijd gezellig en ze neemt ook echt de tijd voor je. De producten die gebruikt worden zijn fijn voor je huid. Al met al een gezellige avond waar je nog van opknapt ook!
Karen Metske
Google 8 november 2022
Wat een fijne ervaring! Ik werd ontvangen door Gertrude in haar prachtige salon en voelde me gelijk op mijn gemak. Je merkt aan alles dat Gertrude heel gepassioneerd is, en de fijne kneepjes van het vak kent. Je gaat als nieuw de deur uit! Ik kan iedereen aanraden om eens (of regelmatig) een behandeling te boeken!
gemma Smit
Google 18 oktober 2022
Team looks, Alle complimenten voor Eveliene! Wat een lieve, behulpzame en vakkundige vrouw is dit! Ze heeft me volledig in de watten gelegd, wat begon bij de proef make-up en eindigde op de dag zelf! Ze denkt mee en reikt je alles aan wat je nodig hebt om je die dag prachtig te voelen! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld! Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! 🙏🏻💪🏻 Liefs Shelley
Shelley Van Der Zalm
Google 15 augustus 2022
Het was ontzettend fijn dat Eveliene mijn haar en visagie wilde doen op 27 mei 2022. Tijdens het proefkapsel twijfelde ik nog, maar dankzij haar advies en het proefkapsel was ik enthousiast. Op de dag zelf heeft het heel de dag perfect gezeten. Ook de visagie was natuurlijk en bleef goed zitten. Ik heb veel complimenten over mijn haar gehad. Naast dit alles is Eveliene een prettig persoon om je trouwdag mee te starten.
Rianne Van Den Berg
Google 24 mei 2022
Wat is TeamLooks een aanrader! Eveliene heeft mijn haar en make-up prachtig gedaan voor ons huwelijk! Precies wat ik wilde, los maar dan wel met een mooie vlecht. Het was erg gezellig tijdens de proefsessie in haar prachtige salon aan huis en op de dag zelf was het ook weer een feestje! Bedankt lieve Eveliene, het was top.
Petra Huizenga
Google 18 mei 2022
Ik ben ontzettend blij dat Eveliene mijn haar heeft gedaan op onze bruiloft. Tijdens de proefsessie en op de dag zelf was het enorm gezellig en ze is ontzettend kundig. Mijn haar en make-up heeft de hele dag heel stevig gezeten. Ontzettend blij met haar!!
ariëtte Boersma
Facebook.com 12 oktober 2021
Evelien is bij mij geweest. Super leuke en gezellige ochtend gehad! mijn haar en make up waren prachtig. Echt een topper!
Anneloes van Vuuren - Bot