Klantervaringen

Google 22 november 2022
4 jaar geleden zijn Eveline en Gertrude op onze trouwdag geweest om mij als bruid en een aantal daggasten te verzorgen van haar en make-up! Wat zagen we er allemaal prachtig uit en het was enorm gezellig, echt een verwen moment. Sindsdien weet ik Team Looks geregeld te vinden voor een feestkapsel of make-up. Ze zijn enorm professioneel, attent, meedenkend, sociaal en gezellig, dus een absolute aanrader!
Elise Stierman
Google 17 november 2022
Eveliene heeft mijn haar en make-up verzorgd op onze trouwdag. Dit heeft ze ontzettend mooi gedaan en het heeft de hele dag nog perfect gezeten, dus ook party proof ;) Daarnaast was het super gezellig met elkaar en had ik geen betere stylist kunnen wensen!
Laura Van Der Aa
Google 16 november 2022
Eveliene is echt een topper! Zo lief, zachtaardig en meedenkend! Eveliene kwam al bij mijn schoonfamilie en had al eerder mijn haar gedaan, daarom twijfelde ik geen moment om Eveline te vragen voor mijn bruidsmake-up. Zo fijne ervaring weer! Proef make-up geeft ze ook haar ideeën en vertelt ze allemaal wat er mogelijk is! Het is echt een topper! Als het weer nodig is, kom ik heel graag weer terug!
Michelle Lenters-Torn
Google 16 november 2022
Via via ben ik bij Team Looks terecht gekomen om mijn haar en make up te laten doen voor mijn bruiloft 🤩 En ik kan dit iedereen zo aanbevelen! Allereerst de proefsessie gehad en dat was al een hele fijne avond waarbij we een leuke klik hadden en waarbij echt goed geluisterd werd naar wat ik wilde of (bij gebrek aan inspiratie) gaf z mij wat tips en ideeën 😊 Ze (Eveliene) nam uitgebreid de tijd voor mij en ik zat ook helemaal op mijn gemak. Op de dag zelf was het ook super! Ze stelde me op mijn gemak, deed precies wat we hadden afgesproken of, als ik last minute toch net iets anders wilde, kon dit allemaal en was het geen probleem. En zowel mijn haar als make up heeft de hele dag PERFECT gezeten! Van 09:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ‘s nachts 💃🏼 Nogmaals super bedankt voor de topservice en deze bijdrage aan deze onvergetelijke dag (mede dankzij jou) 🤩
Dominique Meijer
Google 10 november 2022
Wanneer ik een bruiloft of feestje heb, weet ik Team Looks te vinden! Zowel Eveliene als Gertrude zijn ontzettend toegankelijk en vriendelijk in contact, waardoor een behandeling of advies heel vertrouwd voelt. Daarnaast ben ik altijd blij met hun eerlijke en goede advies. Zo loop ik stralend rond op een bruiloft of feestje, omdat mijn kapsel en make-up naar mijn wens is, maar ook echt bij mij past (vorm van gezicht, kleur ogen, haardikte, haarkleur etc.).
Iente Noorland
Google 8 november 2022
Gertrude is een topper! Ik kom altijd helemaal ontspannen (en rood :))thuis na een gezichtsbehandeling en waxen. Het is altijd gezellig en ze neemt ook echt de tijd voor je. De producten die gebruikt worden zijn fijn voor je huid. Al met al een gezellige avond waar je nog van opknapt ook!
Karen Metske
Google 8 november 2022
Wat een fijne ervaring! Ik werd ontvangen door Gertrude in haar prachtige salon en voelde me gelijk op mijn gemak. Je merkt aan alles dat Gertrude heel gepassioneerd is, en de fijne kneepjes van het vak kent. Je gaat als nieuw de deur uit! Ik kan iedereen aanraden om eens (of regelmatig) een behandeling te boeken!
gemma Smit
Google 18 oktober 2022
Team looks, Alle complimenten voor Eveliene! Wat een lieve, behulpzame en vakkundige vrouw is dit! Ze heeft me volledig in de watten gelegd, wat begon bij de proef make-up en eindigde op de dag zelf! Ze denkt mee en reikt je alles aan wat je nodig hebt om je die dag prachtig te voelen! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld! Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! 🙏🏻💪🏻 Liefs Shelley
Shelley Van Der Zalm
Google 15 augustus 2022
Het was ontzettend fijn dat Eveliene mijn haar en visagie wilde doen op 27 mei 2022. Tijdens het proefkapsel twijfelde ik nog, maar dankzij haar advies en het proefkapsel was ik enthousiast. Op de dag zelf heeft het heel de dag perfect gezeten. Ook de visagie was natuurlijk en bleef goed zitten. Ik heb veel complimenten over mijn haar gehad. Naast dit alles is Eveliene een prettig persoon om je trouwdag mee te starten.
Rianne Van Den Berg
Google 24 mei 2022
Wat is TeamLooks een aanrader! Eveliene heeft mijn haar en make-up prachtig gedaan voor ons huwelijk! Precies wat ik wilde, los maar dan wel met een mooie vlecht. Het was erg gezellig tijdens de proefsessie in haar prachtige salon aan huis en op de dag zelf was het ook weer een feestje! Bedankt lieve Eveliene, het was top.
Petra Huizenga
Google 18 mei 2022
Ik ben ontzettend blij dat Eveliene mijn haar heeft gedaan op onze bruiloft. Tijdens de proefsessie en op de dag zelf was het enorm gezellig en ze is ontzettend kundig. Mijn haar en make-up heeft de hele dag heel stevig gezeten. Ontzettend blij met haar!!
ariëtte Boersma
Facebook.com 12 oktober 2021
Evelien is bij mij geweest. Super leuke en gezellige ochtend gehad! mijn haar en make up waren prachtig. Echt een topper!
Anneloes van Vuuren - Bot
Google 12 oktober 2021
Evelien is bij mij geweest. Onwijze leuke en gezellige ochtend gehad. Mijn haar en make up waren prachtig! Echt een aanrader!
Anneloes Bot
Google 6 oktober 2021
Eveliene was bij mij langs geweest. Wat gezellig en leuk was het! Echt fijn om haar erbij te hebben. Mijn kapsel heeft verder de hele dag perfect gezeten. Echt super blij mee.
Emma Lenters
Facebook.com 23 augustus 2021
Rustig, attent en kundig 21/8/21
Jolanda Slats-huininga
Google 29 juni 2021
Lieve Eveliene, Dankjewel voor mijn prachtige kapsel en make-up! De hele dag heeft het beide als een huis gezeten. De dag begon samen met jou super ontspannen en het was erg gezellig. Hoe heerlijk is dat om zo te beginnen? Jij gaat samen met Gertrude vast nog veel bruidjes (en andere mensen) heel blij en mooi maken. Veel liefs, Lorena
Lorena Versteeg-Vos
Google 28 januari 2021
Complimenten voor Gertrude! Ontspannen, vrolijk, enthousiast en ze stelt je, zelfs ’s ochtends vroeg, op je gemak. 😉 Mijn haar en make-up bleven de hele dag goed zitten!
Marlies Mijnders
Facebook.com 15 september 2020
Op onze bruiloft 10.09.2020 heeft Gertrude mijn haar en make-up gedaan. Mijn haar zat echt geweldig, zelfs aan het einde van de dag zat het nog steeds even mooi! Make-up was ik ook heel blij mee. Gertrude is zo gezellig en heel relaxed om zo de dag te beginnen. Echt top gedaan! 👍😘
Ilse De Jong
Google 8 september 2020
Mijn bruidskapsel en make-up laten verzorgen door Gertrude van team Looks. Het zat precies hoe ik het graag wilde en het is ook de hele dag goed blijven zitten. Gertrude, heel hartelijk bedankt!
Tabitha van Duijvenbode - Koster
Facebook.com 6 augustus 2020
Ik raad Team Looks zeker aan! Heerlijke salon, prachtig kapsel en visagie gehad de hele dag. Gertrude voelt precies aan wat je mooi vindt, gebruikt fijne producten en is ook nog eens heel gezellig. Team Looks heeft onze dag nóg een stukje mooier gemaakt.
Gabriëlle Chong-Heijboer