EEN PASSIE VOOR HAIRSTYLING, VISAGIE en beauty

Wij, Eveliene en Gertrude, leerden elkaar kennen op het voortgezet onderwijs en voelde onze match en sloegen ruim 8 jaar geleden de handen ineen.

We opperden het idee om onszelf, naast onze banen in de gezondheidszorg, op social media te promoten. Het liep storm. Uren kletsten we over de vele kapsels en visagie die we deden…

Samen volgden we verschillende opleidingen en wonnen we de  Provinciale en Landelijke prijs voor beste hairstylist en visagist van Nederland!

We zijn ontzettend blij met ons goed lopende bedrijf en onze mooie salons in Sliedrecht en Ridderkerk. Een passie voor hairstyling, visagie en beauty; een fantastische combinatie!

Over EVELIENE

De blondie van het stel; blond haar en blauwe ogen😉

Ik hou enorm van het leven, in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, hou van gezelligheid met vrienden en familie. Ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg, denk in mogelijkheden en zie graag veel van de wereld.

Ik ben geboren en getogen als echte Sliedrechter en inmiddels wonend in Ridderkerk met aan huis een prachtige salon. Moeder van twee stoere zoons Ralph en Vince en al heel wat jaartjes gelukkig getrouwd met Corné; de man die altijd voor de jongens en mij klaarstaat en ook nog eens heel lekker kan koken, lucky me!

Ben ik niet in de salon te vinden dan ben ik aan het werk als high care verpleegkundige in het ziekenhuis. De combinatie samen met het werk als hairstylist en make-upartist bij Team Looks samen met Gertrude geven mij veel energie. Hoe leuk is het om je kennis te delen tijdens een workshop of persoonlijk advies en mensen met een zelfverzekerd gevoel naar huis te laten gaan. In mijn salon in Ridderkerk ben je van harte welkom als bruid of feestgast. Ook kun je bij mij boeken voor persoonlijk advies in hairstyling en/of visagie, workshops voor bijvoorbeeld (vrijgezellen)feestjes/zussendag.

Met welke reden je ook bij mij in de salon komt; samen maken we er een feestje van, beloofd!

Over GERTRUDE

De brownie van het stel; donker haar en bruine ogen😉

Creatief, enthousiast, leergierig en sportief, dit zijn eigenschappen die mij kenmerken.

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik meestal te vinden in mijn salon in Sliedrecht. Al ruim 7 jaar zet ik mij volledig in voor Team Looks. Samen met Eveliene heb ik de opleiding voor hairstylist, visagist en make-up artist gedaan. Om onze klanten nog meer te kunnen bieden heb ik mijn expertise uitgebreid en de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd.

Naast het verzorgen van bruids/feest- hairstyling en visagie vind ik het heerlijk om je in de watten te leggen. Dit kan voor of na je trouwdag, of gewoon als verwenmomentje voor jezelf. Jij die het verdiend om net even wat extra’s te krijgen. Bovendien geef ik je graag een goed en eerlijk advies over de producten voor de huidverzorging en persoonlijk advies in hairstyling en visagie.

Wie mij enorm steunen in mijn werk is mijn geweldige gezin. Ik ben al een aantal jaar gelukkig getrouwd met een hele leuke man. We hebben samen en 2 mooie kinderen, Sarah en Ezra.

Zij zorgen ervoor dat ik mijn werk uit kan voeren, ze assisteren regelmatig om de deur open te doen en de koffie in te schenken voor mijn klanten.

Ook reis ik graag met mijn gezin, het liefst naar de plekken waar je kunt watersporten. We zijn allemaal sportief en staan graag op ons board om te kitesufen. Even lekker sportief bezig zijn met mijn gezin geeft mij weer nieuwe energie om te knallen in de salon.

EXPERTS IN HUN VAKGEBIED

Gertrude en Eveliene besteden samen veel tijd en energie aan hun ambitie om specialist in dit vakgebied te blijven. Het is hun missie op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Bovendien streven zij ernaar te werken met de beste producten. Volgens deze twee specialisten is dit de enige manier om expert te zijn en te blijven.