Portfolio

Bekijk hier voorbeelden van de hairstyling en visagie die Team Looks dagelijks verzorgt. Van bruids-, feestkapsels en visagie tot de styling voor fotoshoots. Inspiratie gegarandeerd!

Wij zorgen dat jij je de allermooiste bruid ter wereld voelt. Je hebt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de perfecte trouwjurk. Jouw uitstraling zorgt voor de finishing touch van de door jou gewenste look. We benadrukken jouw persoonlijkheid, zodat jij maximaal straalt.

Styling Bruid

Je haar en make-up blijven de hele dag stevig zitten, zodat jij je niet druk hoeft te maken om je uiterlijk, maar volop kunt genieten. En nog een voordeel? Je hebt maar één persoon nodig voor zowel je hairstyling als visagie. Voor jou, maar ook voor je gasten. Bij grote groepen boek je ons gewoon samen. Dat geeft rust.

Hair & visagie

Je gezichtshuid heeft het zwaar te verduren. Onder meer zonneschijn, kou, viezigheid van buitenaf en make-up kunnen voor beschadigingen zorgen. Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een gezichtsbehandeling van de Team Looks zorgt voor een ware skin boost, met een stralende huid als resultaat. 

Schoonheidsbehandelingen

Iedere vrouw voelt zich zelfverzekerder als ze de juiste keuzes maakt rondom haar stijl. Haar, make-up en kleding; het zegt veel over wie je bent. Soms mag het een beetje meer of juist minder zijn. Tijdens ons persoonlijk advies/workshops leren we onze klanten welke stijl kapsel of make-up bij hen past. We gaan samen aan de slag om ieders mooie punten te accentueren. We geven veel handige tips, nieuwe inspiratie en verrassende inzichten.  

Workshops