Born to show

Je wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en wilt er op en top uitzien.  Of je verzorgt een fashionshow en je wilt dat de modellen een fantastische indruk achterlaten. Wat je podium ook is, professionele hairstyling en make-up maken het verschil.

 

Wij laten je schitteren in stijl

Een gala, jubileum of shoot; wat de gelegenheid ook is, wij laten je schitteren in stijl. Samen zoeken we naar de stijl die jouw persoonlijkheid benadrukt. Klassiek, pittig of nonchalant; met onze hairstyling en visagie zorgen wij dat jij, geheel op jouw eigen wijze, straalt als nooit tevoren.

Er staat een belangrijke gebeurtenis gepland. Voor jou de aanleiding om je op en top vrouw te voelen. Je hebt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de perfecte outfit. Jouw uitstraling zorgt voor de finishing touch van de door jou gewenste look. We benadrukken jouw persoonlijkheid, zodat jij maximaal straalt.

Fotoshoot

Iedere vrouw voelt zich zelfverzekerder als ze de juiste keuzes maakt rondom haar stijl. Haar, make-up en kleding; het zegt veel over wie je bent. Soms mag het een beetje meer of juist minder zijn. Wij geven jou de look die bij je past en die jouw persoonlijkheid benadrukt. We halen oneffenheden weg en accentueren de mooie lijnen in je gezicht en hals. Wij zorgen dat jij je op je gemakt voelt. Als wij klaar zijn straal jij als nooit tevoren!

BOUDOIR

Ken je dat gevoel? Dat je er best mag wezen, helemaal als je op een bepaalde manier in de spiegel kijkt en een mooie pose aanneemt?

Wij werken samen met Debby Elemans Photography die gespecialiseerd is in boudoirfotografie. Laat je heerlijk in de watten leggen door ons tijdens de hairstyling en visagie. Fijn om de mooiste versie van jezelf te zien verschijnen en alvast langzaam in de stemming te komen.

Geloof ons, je wordt door de hele sessie heen begeleid en we laten jou zien hoe jouw mooiste blik en jouw mooiste kant belicht wordt. De studio van Debby is gezellig en rustig ingericht; alles met de bedoeling dat je je snel op je gemak zult voelen.

FASHIONSHOW

Zowel voor grote als kleine modeshows benadrukken wij het gevoel dat de ontwerper op de catwalk wil overbrengen met bijpassende hairstyling en visagie. Dit wordt voorafgaand aan de modeshow uitvoerig doorgesproken en eventueel wordt een moodboard gemaakt. Catwalk make-up vergt een andere aanpak dan make-up voor overdag. We hebben te maken met onder andere licht en beweging en deze ervaring brengen wij professioneel in de praktijk. Bovendien zijn wij gewend om onder tijdsdruk te werken. Dus… Let’s show!