WIJ LATEN JE SCHITTEREN IN STIJL

Een gala, jubileum of shoot; wat de gelegenheid ook is, wij laten je schitteren in stijl. Samen zoeken we naar de stijl die jouw persoonlijkheid benadrukt. Klassiek, pittig of nonchalant; met onze hairstyling en visagie zorgen wij dat jij, geheel op jouw eigen wijze, straalt als nooit tevoren.

Er staat een belangrijke gebeurtenis gepland. Voor jou de aanleiding om je op en top vrouw te voelen. Je hebt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de perfecte outfit. Jouw uitstraling zorgt voor de finishing touch van de door jou gewenste look. We benadrukken jouw persoonlijkheid, zodat jij maximaal straalt.

EEN DROOMMOMENT

Van een klassieke knot of een nonchalante vlecht tot een excentriek kapsel en bijbehorende visagie; wij maken het waar. Zolang we zien dat jij je er geweldig bij voelt en op geheel eigen wijze kunt stralen.

Je hairstyling en visagie blijven de hele dag en avond stevig zitten, zodat jij je niet druk hoeft te maken om je uiterlijk, maar volop kunt genieten. Nog een voordeel? Je hebt maar één persoon nodig voor zowel je hairstyling als visagie. Dat geeft rust.

Vanaf 4 volwassen personen kunnen wij tegen kilometervergoeding op locatie komen.

HAIREXTENSIONS EN WIMPERVERLENGING

Indien gewenst maken wij gebruik van hairextentions, haaraccessoires en wimperverlenging voor net dat beetje extra.

De hairextensions die we gebruiken zijn kwalitatief hoogwaardige clip-in hairextensions, gemaakt van 100% echt haar. Je huurt deze voor een dag en stuurt ze na gebruik retour.

De wimperverlening zijn losse wimperplukjes die een dag blijven zitten en zorgen voor een extra glamoureuze oogopslag.