Straal zoals alleen jij dat kan

Onze workshops en stylingsadvies zijn de perfecte invulling voor een verwenavond voor zakelijke gasten, medewerkers, een groep vriendinnen of privé. We wisselen tips & tricks af met persoonlijk kleur- en styling advies. Iedere vrouw loopt de deur uit met haar ultieme look. Interactief, leerzaam en gezellig!

WORKSHOPS

Iedere vrouw voelt zich zelfverzekerder als ze de juiste keuzes maakt rondom haar stijl. Haar, make-up en kleding; het zegt veel over wie je bent. Soms mag het een beetje meer of juist minder zijn. Tijdens onze workshops leren we onze gasten welke stijl kapsel en make-up bij hen past. We gaan samen aan de slag om ieders mooie punten te accentueren. We geven veel handige tips, nieuwe inspiratie en verrassende inzichten.  Deze workshops zijn zowel in onze salon als op een locatie naar jouw keuze te boeken.

Foto: Lisa Schouten - Pictures&Plans

stylingADVIEs

We geven stylingadvies aan vrouwen die zichzelf willen verrijken met meer persoonlijke kennis en inzicht op het gebied van haar- en gezichtsverzorging. Je leert jezelf of anderen professioneel opmaken en/of voorzien van een passend kapsel.

De basistechnieken hiervoor leggen we je stap voor stap uit en er is genoeg tijd om te experimenteren aan de hand van onze tips. Denk aan advies over hoe je sterke punten in het gezicht benadrukt of welke haarstijl past bij de vorm van je gezicht. Je leert het allemaal! Deze workshops worden gegeven in onze salon in Sliedrecht, of bij meerdere personen, op een door jou gekozen locatie.

Foto: Mariska Cator – Catorfotografie

lieve woorden van klanten

Sluit Menu
×

Winkelmand