Zet een kroon op je persoonlijkheid

Je wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en wilt er op en top uitzien.  Of je verzorgt een fashionshow en je wilt dat de modellen een fantastische indruk achterlaten. Wat je podium ook is, professionele hairstyling en visagie maken het verschil.

FOTOSHOOT

Iedere vrouw voelt zich zelfverzekerder als ze de juiste keuzes maakt rondom haar stijl. Haar, make-up en kleding; het zegt veel over wie je bent. Soms mag het een beetje meer of juist minder zijn. Wij geven jou de look die bij je past en die jouw persoonlijkheid benadrukt. We halen oneffenheden weg en accentueren de mooie lijnen in je gezicht en hals. Wij zorgen dat jij je op je gemakt voelt. Als wij klaar zijn straal jij als nooit tevoren!

Foto: Oerlemans – Wilma Towell

fashionshow

Zowel voor grote als kleine modeshows benadrukken wij het gevoel dat de ontwerper op de catwalk wil overbrengen met bijpassende hairstyling en visagie. Dit wordt voorafgaand aan de modeshow uitvoerig doorgesproken en eventueel wordt een moodboard gemaakt. Catwalk make-up vergt een andere aanpak dan de standaard make-up voor overdag. We hebben te maken met onder andere licht en beweging en deze ervaring brengen wij professioneel in de praktijk. Bovendien zijn wij gewend om onder tijdsdruk te werken. Dus… Let’s show!

Foto: Amy Romijn - Wilma Towell

lieve woorden van klanten

Sluit Menu
×

Winkelmand